Η Σχολή

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ ξεκίνησε την λειτουργία του, τον Οκτώβριο του 2014 στην Κύψέλη και βρίσκεται στην οδό Μυτιλήνης 79-81.

Υπάρχουν δύο παιδικά τμήματα, απο ηλικίες 5 έως 12 χρονών καθώς και τμήμα εφήβων/ ενηλίκων,αγωνιστικό και γυναικείο τμήμα αυτοάμυνας.

Σκοπός του συλλόγου και με την σωστή καθοδήγηση του Kru Γεώργιου Ράπτη είναι να καλλιεργήσει στον κάθε μαθητή την τέχνη του ΜUAY THAI,τον σεβασμό, της αθλητικής ιδέας,του ευγενούς ανταγωνισμού,την πειθαρχία, την ανάπτυξη της δύναμης του νού και του σώματος.Αξίες που και ο ίδιος πήρε από τον Δάσκαλο(Κru) Παπαδημητρίου Γιάννη (Βόλο) ,Κατή Μαρίνο(Αθήνα) καθώς και από τον Δάσκαλο(kru) PHOL (Tαϋλάνδη)- SITYODTHONG CAMP.

Με την τριετή διαμονή του, o Κru Γεώργιος Ράπτης στην χώρα της Ταϋλάνδης, είχε συμμετοχή σε επαγγελματικούς αγώνες καθώς και βαθύτερη κατανόηση και εκπαίδευση αυτής της πολεμικής τέχνης , μιας και είναι η “ μητέρα “ του Muay Thai.

Πρόγραμμα Προπονήσεων

ΩράριοΔευτέραΤρίτηΤετάρτηΠέμπτηΠαρασκευήΣάββατο
10:00-11:00Γυναικείο Τμήμα Γυναικείο Τμήμα
17:00 - 18:00Παιδικό ΤμήμαΠαιδικό ΤμήμαΠαιδικό ΤμήμαΠαιδικό ΤμήμαΠαιδικό Τμήμα
18:30 - 20:00Τμήμα Εφήβων / Ενηλίκων (A)Τμήμα Εφήβων / ΕνηλίκωνΤμήμα Εφήβων / Ενηλίκων (A)Τμήμα Εφήβων / ΕνηλίκωνΤμήμα Εφήβων / Ενηλίκων (A)
20:00 - 21:30Τμήμα Εφήβων / Ενηλίκων (B)Τμήμα Εφήβων / ΕνηλίκωνΤμήμα Εφήβων / Ενηλίκων (B)Τμήμα Εφήβων / ΕνηλίκωνΤμήμα Εφήβων / Ενηλίκων (B)